Så er jeg kommet lidt videre med mine skæve stjerner som omtalt i tidligere indlæg.

DSC_0621

11 stjerner indtil videre. Fik lavet den lilla oppe i venstre hjørne i dag, da jeg modtog min pakke fra Hannes Patchwork, hvor jeg havde købe en pakke med rester. (En lykkepose) Havde skrevet sammen med Hanne, om det var muligt at ønske noget lille og orange og så kom der en fin pakke med mange forskellige lilla nuancer i dag. Så må jeg jo på jagt efter noget orange anden steds. Tænker at jeg gerne vil lave 4 mere, så det kan blive 4×4 blokke, men begynder at løbe tør for farver. Tænker også en brun, udover den orange, men er så lidt på bar bund med de evt. sidste 3…. Må i tænkebox og se om ikke der dukker noget op.

Ps. Har i sidste uge lagt lidt forskelligt nyt inspiration ind under fanen med “Projekter”

Ellers rigtig god tirsdag herfra – på med paraplyen ;o)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *