Så ankom min fødselsdagsgave! Min Fancy Forest BOM

DSC_0656

DSC_0657

Havde ønsket mig den første omgang af Fancy Forest Bommen fra Helene Juul Design til min fødselsdagsgave i år. Og første pakke ankom i går. Den indeholder baggrunds stoffet, det mørkebrune til snuder m.v. og det lyse/creme til kinder m.v. og også de første 8 fat quarters.
1 fat quarter/FQ = en fjerdedel af en yard stof, hvis den deles i 4 “firkanter”
Synes bare det ser super lækker ud og også en anelse intimiderende- for hvad hvis man skær helt forkert….

En BOM er egentlig Block Of the Month, men her er den delt ud på 6 pakker, hvor man til slut ender med en stor quilt top designet af den fantastiske Elizabeth Hartman. Hun har designet de super flotte dyre og blomster blokke – er helt vild med dem, og glæder mig til at komme i gang med dem. Tag evt. et kig på hendes blog eller fx på Instagram og Pinterest for at se mere fra hende.
Gad godt engang at sy hende rensdyr med briller, den er bare lækker :o) eller den lille hund – ja, i princippet alle hendes dyr!

DSC_0659 (2)

Her er stofferne lige igen. Som sagt til de første 8 ræve. Synes de er super fine og nogle af de stoffer, som skal benyttes til tæppet er også Elizabeth Hartman’s design, så fint bli’r det. Rævene skulle være det letteste dyr at sy og fint at starte her. Og så tænkte jeg, at det måske ville være en god idé lige at prøve at sy en, bare lige for at se, hvordan det er…
Mit første indtryk af opskriften er, at  den ser super fin ud at følge og derudover har Maria Harrits fra bloggen: All Momas Quilt lavet en dansk tillægs-vejledning for Helene Juul Design, som medfølger.

DSC_0661 (2)

Så fandt lidt stof på hylden og fik lavet en ræv – den er helt vild sød, men katten er rendt lidt med sømrummet, tror jeg. Kan godt se at min nål i maskinen ikke står helt lige ned i min inch trykfod, men har mål og prøvesyet flere gang og maskinen syr altså med 1/4 inch, så jeg ved sørme ikke lige, hvad jeg gør – tør jeg overhovedet gå i gang????

Hmmm… det tror jeg nu nok, at jeg gør. Jeg starter ihvertfald, med at sætte nyt blad i rullekniven og skære baggrunds-stoffet til rævene, så må vi se. Glæder mig til at få starter på min Fancy Forest Quilt BOM.

Så rigtig god tirsdag herfra :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *