Min store Tilda taske fra sidste sommer

I dag kommer der et lille indlæg, om en taske jeg syede sidste sommer. Jeg har i gennem nogle år samlet på Tilda stoffer, altså dem man kan købe i bl.a. Panduro, som er designet af Nordmanden Tone Finnanger. Hun har et helt specielt super hyggeligt, romantisk og blomster-fyldt design, som jeg har holdt af lang tid.

Sidste sommer kom jeg på, at jeg måtte da se at brug nogle af alle de fine Tilda-stoffer, som jeg efterhånden havde fået samlet sammen og faldt over en opskrift på en quiltet taske på www.tildsworld.com  og gik i gang med projektet.
Der sker så mange spændende og inspirerende ting på Tildas hjemmeside og blog.

Der er brugt en del forskellig stoffer og ja, jeg brugt bare af det, jeg havde op hylden, så den er altså ikke mangen til den på Tildasworld hjemmesiden. Den kan jo selvfølgelig også laves i alle mulige andre stoffer.

Jeg havde dog ikke lige opdaget, at tasken faktisk ville blive af en betydelig størrelse. Og jeg har muligvis også lavet en fejl et eller andet sted, for min virker større end den på billedet i opskriften, så…
Men det gør nu ikke noget, for den rummer fint et tæppe-projekt, hvis det skal med nogle steder fx. til syning på aftenskoleholdet :o)
Overvejer også om min symaskine rent faktisk også kan være deri, hvis en situation skulle opstå og jeg fik brug for det. Må prøves en dag.

Men her er den i hvert fald… og her et link til opskriften: Summer bag

DSC_0826 (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *