2. pakke Fancy Forest BOM 

I sidste uge kom så 2. pakke af den Fancy Forest BOM jeg har tilmeldt mig hos Helene Juul Design og jeg var jo superspændt, på om vi skulle sy flere ræve el. et af de andre dyr…
Og der skulle heldigvis sys flere søde ræve – Har jeg sagt, at jeg rigtig godt kan lidt ræve?? ;o) Og 8 super fine fat quarters var der til det formål. Synes det gik en anelse bedre denne gang med at få den syet. Men synes desværre stadig, at det er svært at ende med de nøjagtige mål, som er beskrevet i opskriften. Men mon ikke der er håb forude, når man åbenbart er lidt udfordret på sømrummet, hvis bare man øver sig hele tiden – altså syr noget mere!

Her er et billede af de i alt 16 ræve jeg har fået lavet – dem kommer jeg helt sikkert til at lave flere af til et eller andet. Har set en del forskelige på Instagram og nettet, og de er jo bare ikke til at stå for. Jeg er super glad for farvesammensætning i denne her quilt, superfedt at komme ud af sin farve-comfort-zone. Synes altid jeg kommer til at vælge pink/lyserød og turkis, hvis jeg ikke tænker over det. Meeeenn, jeg er blevet bedre og i det her tæppe er farverne bare for lækre. Fede farver og prints, og det er så fint med vekslingen mellem prints og solids (ensfarvede)

Glæder mig allerede til næste pakke :o)

DSC_0834 (2)

Ps. Har set at Elizabeth Hartmann, som designeren hedder har designet nogle “briller” til hendes dyr – så dem tror jeg, at jeg vil prøve at lokalisere. Måske er det en gratis PDF, hvis man er heldig. Det ser nemlig virkelig søde ud med briller…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *