Diamonds are a girls best friend – a pink gem stone

Her er i hvert fald en af mine nye bedste venner – A pink diamon – what’s not to like :o)

DSC_0825

En mini quilt på 25,5 x 25,5 syet på frysepapri i lyserød, pink og hindærrød med en hvid baggrund og så quiltet med “stråler” med udgangspunkt i diamantens top. Jeg er meget glad for resultatet og synes den er super fin. Kunne måske også godt en gang finde på at lave en masse i forskellige nuancer til en stor quilt – hvis ikke lige det var fordi, jeg syede lige så meget baglæns som forlæns i det her projekt.

Mønsteret: Gem Stone er fra Craftsy.com og koster 6,67 kr. og man kan finde det her
Det ser således ud og man kan jo så selv blæse det op el ned alt efter ønske. Jeg tegnede det op på frysepapir og syede med en teknik, jeg har lært af læreren på mit syhold.

DSC_0822 (1)     DSC_0823


Ny T-shirt

Kom til at købe noget viscose jersey  for et par uger siden, da jeg var en tur i STOF & STIL, da jeg er blevet rigtig glad for de T-shirts jeg har fået syet her i år, så jeg mente, at der sagtens kunne være basis for en mere – også selvom der lå lidt stof på lager til en anden en også allerede, stof som var indkøbt, da den lokale stofbutik havde fødselsdagssalg…

DSC_0836

Den blev også rigtig god og jeg har haft den på en enkelt gang. Den er marineblå/mørkeblå i bunden med pudderrosa blomster snirkler på. Super sød – lidt over the moon over, at jeg kan finde ud af at få lavet nogle T-shirts jeg er SÅ glad for.


Pude med pile

DSC_0840

Jeg følger bloggen: 3and3quarters også på Instagram og You Tube, en australske blogger som laver sådan nogle fine ting og super gode tutorials på You Tube – mener også jeg har nævnt hende før. Hun har lige posted denne pile blok, som jeg gik i gang med i sidste uge og det greb så lidt om sig og blev til 3 pile af rester. Bliver så glad, når man bare lige kan dykke ned i restespanden og fiske noget op, som kan forvandle sig til noget fint noget :o)
Her forskellige pink og blå rester og lidt gult og brunt til spidser og pind. Skulle finde på et eller andet at quilte og det blev så til sådan nogle “skydeskiver” og til sidst monteret som en pude. Pilene er også syet på frysepapir. Amanda fra 3and3quarters bloggen syr det som paper piecing, så der er flere muligheder…

Det var lidt lidt forskelligt til bloggen i dag – rigtig god tirsdag derude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *