Hej igen
Ville bare lige skrive et par ord om, hvad jeg roder med lige pt. Har egentligt flere projekter i gang.
(Har man ikke altid det – eller er det kun mig???)

Men jeg elsker altså, når man kan få en hel masse ud af sin rester :o) Har tidligere lavet dette lille tæppe. Tror måske at mønsteret er fra Wombat Quilts – kan ikke helt huske det.

IMG_2285 (2)

Lavet på frysepapir med en slags paper piecing  syning, skøn teknik i øvrigt, som jeg må skrive om en anden gang.

Men nu til de der wonky stars. De er lavet efter en Missouri Star Quilt Company tutorial. Men i stedet for at bruge en jelly roll, har jeg vendt min reste-kurv ud på gulvet, for at finde nogle brugbare lapper. Overrasket over hvor små stykker man egentlig kan bruge til det her, så det er jo skønt.

Startede med at skære nogle 2½” (inch) strimler og heraf  2½” firkanter af noget hvidt bomuldslærred, som jeg havde på lager.

IMG_2271 (2)

Og så syede jeg  stjerne-benene på efter anvisningen i Missouri Star Quilt Companys tutorial på Wonky Star Quilt fra youtube. Og syede sammen som nine patch.
Kan desværre ikke finde ud af at lave links endnu, men arbejder på sagen…

IMG_2281 (2)

Første “skæve stjerne” blev blå….

IMG_2273

…og så gik der jo lige sport i den… 6 stjerner og en 7. mangler at blive syet sammen.

IMG_2284 (2)

Nogle har korte ben og andre har lange ben -det er her det med Wonky kommer ind….
Ved ikke helt hvor stort det bliver og hvad det skal være til, men elsker, som sagt  at bruge af mine rester. Fandt dog ud af, at jeg ikke har så meget i bl.a. orange, så lige først kunne den stjerne ikke få så mange takker, men det er der jo heldigvis råd for ;o)
Tænker det bliver et projekt jeg kan arbejde på sådan lidt on and off, da jeg lige skal have rettet et par cowboybukseben til (lige pt. temmelig meget 70’er svaj over det ) på et par bukser jeg fandt den anden dag til bare 70 kr. i H&M – Yeah! (Og mere Yeah! fordi de rent faktisk passer i talje, lår osv…) Samt en taske til min mor i mor’s dags gave, som vi fik købt stof til i går i Stof og Stil og et par “slappe-af” busker til hende også, og et par t-shirts til mig selv…
– så sæt i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *